preuzmite ponudu u PDFu

Niški aerodrom Konstantin Veliki beleži stalni rast broja putnika, a po obimu cargo prometa se značajno približio Beogradskom aerodromu.

“Iznenađenje je bilo da Niš osim što je „zadržao” svoje putnike, uspeo preuzeti i putnike drugih aerodroma. Podatak od 6. meseca 2016. godine je da je preko 14% putnika Aerodroma Niš iz Kosova. Skoro 6% niških putnika je iz Beograda i okoline. A gotovo 5% je iz Makedonije. Putnici koji su došli iz inostranstva u prvom redu su turisti 80,4%, dok je 19,4% tih putnika putovalo zbog posla.”

U prilici smo da kao jedini (ugovorom obavezani) partneri za poslovanje iz oblasti promocije turističkih i privrednih potencijala aerodorma Konstantin Veliki Niš, Vam ponudimo jedinstvenu i ekskluzivnu ponudu  za saradnju.

Saradnja je uspostavljena sa Bratislavom (Slovačka), Bečom (Austrija) i Dizeldorfom (Nemačka) i njihovim susednim opštinama, a do septembra je u planu sa Cirihom (Švajcarska), Dortmundom-Frankfurt (Nemačka), Milanom (Italija), Bazelom (Švajcarska), Berlinom (Nemačka), Eidhovenom (Holandija), Malme (Švedska) i Memmingenom (Nemačka). Kako aerodrom bude proširivao saradnju i uspostavljano nove linije, tako će se saradnja uspostavljati i sa tim gradovima.

 

Projekat  obuhvata promociju razvoja turističkih, zdravstvenih, rekreativnih i privrednih potencijala Niša i celokupne regije, povezivanjem ekonomskih i biznis lidera Srbije i regiona iz različitih oblasti delovanja.

Projekat  “Welcome to Nis” osmišljen je iz više segmenata:

AKTUELNE AKCIJE

Ekskluzivno pokroviteljstvo sa naznakom “PREPORUČUJEMO”

Pročitajte više

 

PAKETI POKROVITELJSTVA

Paketi pokroviteljstva obuhvataju vašu reklamu u svim proizvodima projekta “Dobrodošli u Niš”

Pročitajte više

 

OGLAŠAVANJE NA LED EKRANIMA

Pozicioniranje Vaše Kompanije ili Brenda na displejima unutar aerodroma jeste još jedan proizvod ovog projekta. 

Pročitajte više

TV emisija Dobro došli

U trajanju od 20 min. emisija predstavlja:  turizam, prirodne i kulturne potencijale Srbije ali i povezivanje sa gradovima u Evropi sa kojima aerodrom ima avio veze.

Pročitajte više

VODIČ Your reasons to stay

Dvojezična brošura prilagođena za potrebe i domaćih i stranih putnika sa potrebnim informacijama, ugostiteljskim ponudama, sadržajima iz oblasti kulture i sporta, turističkih ponuda i hotelijerstva, i dr.

Pročitajte više

PROMOCIJE NA AERODROMU

Promociju Vaše Kompanije ili Vašeg proizvoda možete vrlo lako uz minimalne troškove da posredstvom naše pozicije na aerodromu budete promovisani i Vi i Vaše usluge/proizvod.

Pročitajte više

BAG TAG KARTICE NA AERODROMU

Plasman i izrada “BAG-TAG” kartica sa Vašim brendom.

Pročitajte više