Network media doo Novi Sad je u pripremi plasmana proizvoda iz zemalja Jugoistočne Evrope u EU i Švajcarsku, ali i Rusiju i Kinu.

Za svoje klijente u Švajcarskoj i EU (megamarkete, hipermarkete, supermarkete (prehrana, drogerije i dr), cash & carry distributivne centre, specijalizivane mega markete (građevina, sve za kuću, i dr.), diskonte, i sl) u kratkom vremenskom roku osigurava  proizvode koji zadovoljavaju evropske standarde.

Tim saradnika svojim znanjem, prepoznavanjem trendova, podržava proizvođače u odabiru buduće ponude/potražnje atraktivnih proizvoda visokog kvaliteta, koji bi mogli biti prepoznati od strane velikih kupaca, čak i kao proizvodi i sirovine za industriju.

Tokom pripremnog perioda, zabeleženi su visoki rezultati rada, koja beleži sve veći broj prijava od strane proizvođača iz Srbije za plasman proizvoda u zemlje EU, i tenutna ponuda broji preko 1000 artikala proizvedenih u Srbiji.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju, molimo Vas da za početak nam pošaljete prezentaciju Vaših proizvoda kako bi smo ih svrstali u naš katalog ponude.

Distribucija – u pripremi

Informacije: info@networkmedia.rs